به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام محمد حسن رمضانی امروز در مراسم سوگواری و روضهخوانی به مناسبت اربعین حسینی در جامعه الزهرا، عنوان کرد: در طول تاریخ بشر، همواره میان حق و باطل درگیری بوده و تا قیامت هم ادامه دارد و سرانجام هم با پیروزی حق به پایان رسیده است.
وی در ادامه به ویژگیهای دشمنان عصر حضرت سیدالشهدا(علیهالسلام) و دشمنان عصر مهدوی اشاره کرد و افزود: دشمنان این دو عصر نسبت به شیعیان کینه شدید دارند.
حجت الاسلام رمضانی یادآور شد: در جریان کربلا بعد از شهادت امام حسین(علیهالسلام) خفقان شدیدی به وجود آمد، به طوریکه امام سجاد(علیهالسلام) در روایتی فرمودند که در مکه و مدینه حتی ۲۰ نفر نبودند که ما را حقیقتا دوست بدارند.
وی تصریح کرد: بعد از شهادت امام حسین(علیهالسلام) مردم مرتد شدند، البته نه مرتد فقهی، بلکه ترس و وحشتی داشتند که نمیتوانستند از اهل بیت(علیهمالسلام) حمایت کنند.
سخنران این مراسم پیمانشکنی را دومین ویژگی دشمنان اهل بیت(علیهمالسلام) عنوان کرد و افزود: کوفه دارای شخصیتهای بزرگی بود که پای مکتب امام صادق(علیهالسلام) پرورش یافته بودند و بسیاری از آنها در مسجد کوفه و پای درس ایشان تربیت یافته بودند،اما انگیزهای برای دفاع از اهل بیت(علیهمالسلام) نداشتند.
حجت الاسلام رمضانی با اشاره به اینکه دشمنان اهل بیت(علیهمالسلام) از مذهب استفاده ابزاری میکنند، گفت: در آن زمان بسیاری از افراد مثل عمر سعد و لشکریانش به خاطر حبّ دنیا با امام حسین(علیهالسلام) جنگ کرده و امام را به شهادت رساندند، در عصر مهدویت نیز دشمنان در سایه قرآن کریم با حضرت میجنگند.
وی با اشاره به هتک حرمت مکانهای مقدس و ترویج مفاسد اخلاقی توسط دشمنان عصر حضرت سیدالشهدا(علیهالسلام) و دشمنان عصر مهدوی، عنوان کرد: دشمنان عصر مهدوی به وسیله ترویج مفاسد، قصد از بین ارزشهای دینی را دارند که در این زمان نیز در جامعه فراوان دیده میشود.
سخنران این مراسم تصریح کرد: دشمنان عصر حضرت سیدالشهدا(علیهالسلام) در دستگاههای خود، فرماندهان خودخواه و عالمان بیعمل را به گرفتند، دشمنان عصر مهدوی نیز اقدام به این عمل میکنند تا بدین وسیله به دین ضربه وارد کنند.
حجت الاسلام رمضانی در ادامه به بیان ارزش و اهمیت پیادهروی در زیارات معصومین(علیهمالسلام) به ویژه رفتن به حج که برابر با هزار حسنه است و زیارت امام حسین(علیهالسلام) و تشریح شخصیت جابر عبدالله انصاری پرداخت.
۳۱۳/۳۲